De Schuur

Het gebruik van de schuur.
De schuur heeft een compleet uitgeruste logeerkamer met een raam met fijn uitzicht en een alkoof met een kinderledikant. De douche is toereikend voor 26 (eventueel 2*3) minuten warme douche. Na een half uur opwarmen kan de douche weer voor 2*3 minuten gebruikt worden. Haren wassen dus niet hier maar in de douche van het huis. Het toilet loopt niet al te snel door.
De schuur wordt slechts bij uitzondering verhuurd en onder de uitdrukkelijke voorwaarde de situatie (van het bed) die u aantreft bij aankomst weer te herstellen bij vertrek. U dient ook hier uw eigen beddengoed te gebruiken en het daarop bed liggende even op te slaan.
De schuur kan worden afgesloten aan de binnenkant. In de schuur is een wifi-repeater maar de bandbreedte is beperkt. Het paswoord van ht .RPT netwerk is dezelfde als van de router in het huis. (paswoord op de router). Sowieso is de wifi verbinding via telefoonkabel en ver van de telefoon-centrale matig. Het wachten is op glasvezel of 5G.
U kunt eventueel de elektrische maaimachine en ander tuingereedschap gebruiken. Het oplaadapparaat voor de accu’s staat op de werkbank. U wordt vriendelijk verzocht de rest van wat er in de schuur aan gereedschap staat met rust te laten.