Wat de huurders zeggen….

Het gastenboek is gevuld met bijdragen van huurders.  Hieronder een selectie van stukjes email die we ongevraagd na afloop krijgen.

  • Suzanne Hautvast: …. we hadden zeker een leuk Oud&Nieuw.; Een stuk rustiger dan in Utrecht en ook heel wat minder vuurwerk. Een leuk huisje met een prachtig grote woonkamer waar we naar hartelust muziek konden maken, waar de buren geen last van hadden.
  • Ruby Berkhout : …Na een heerlijk weekend in de vakantieboerderij te hebben doorgebracht vandaag weer de harde realiteit van de drukte van kantoor. We hebben het ontzettend naar de zin gehad en jullie hebben daar werkelijkwaar een heerlijk huis op een prachtige locatie.
  • Paul Smits: …We hebben het heel erg goed gehad in jullie boerderij. Zeker, idyllisch! Als jullie vinden dat we het goed hebben achtergelaten, willen we graag voor volgend jaar Pinksteren weer reserveren. Dat is van vrijdag(avond) 2 juni tot en met maandag(middag) 5 juni 2006.
  • Annemarie van Mourik: …we hebben enorm genoten. De boerderij heeft heel veel sfeer en riep veel herinneringen op aan m’n studententijd. Dat was erg prettig. We hebben heerlijk in diverse bossen gewandeld. Ik ben ook erg benieuwd hoe het er in de zomer is. Wellicht komen we dan nog eens terug.
  • Joanne van Walsem: …Wat een heerlijk huis, het was een heel prettig verblijf. Ik heb een kussensloop van jullie geleend, was ik vergeten, hoop dat dit niet erg is. Heb het op de keukentafel gelegd.